Aanbod afslankingsprogramma's

SNP programma

Het SNP-programma (4 a 8 weken) is een slim programma dat je laat bruisen van energie, je huid doet stralen en je fitter en lichter in je vel laat voelen. Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis van jouw nieuwe levensstijl. In combinatie met de juiste voedingssupplementen wordt het een pak makkelijker én efficiënter om met je slechte voedingsgewoonten te breken. Het is jouw ondersteuning naar gezonde leefgewoontes op lange termijn. Het voedingsprogramma is rijk en gevarieerd, de nodige discipline aan de dag leggen, blijft natuurlijk noodzakelijk. In no time voel je je fitter, lichter en straal je!

Het SNP-programma is geen dieet, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Ben-fit programma

Het 12-weken BenFit-programma geeft je wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam, naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Vraag uw gratis proefles aan!

Op 16 januari houden wij een gratis proefles, schrijf je nu in om deel te nemen!

Hebt u vragen?

Hebt u vragen of had je graag meer informatie ontvangen over de groepslessen, coaching of afslankingstraject, contacteer ons en wij beantwoorden ze graag.