Over Yogfitstudio

Vanaf mijn 6de was ik altijd gepassioneerd door sporten, gezondheid en fitheid. Niet voor niets startte ik dus in 2001 met lesgeven. Van actieve aerobic, step en danslessen ontstond er via bodybalance stilaan een brug naar yoga.

Mijn voorliefde voor India, dewelke ik op 16 jarige leeftijd moeilijk kon verklaren, zorgde ervoor dat ik in 2007 voor het eerst op ontdekking ging. Ik liet alles en iedereen achter om mijn droom achterna te gaan en India werd als een magneet in mijn leven. Er ontstond een eindeloze liefde voor dit land, de cultuur, de yoga, de levenswijsheid. Jaar na jaar reisde ik India en vele andere landen door en bleef er uiteindelijk ook enige tijd wonen.

Yoga werd mijn dagelijkse routine en gaf me antwoord op mijn vele levensvragen. 
Mijn doel is mensen inspireren, bewuster maken en vooral laten genieten van het leven in al zijn facetten door middel van sport, fun, ontspanning ...

Veelal word ik omschreven als zijnde energiek, pittig en positief. Ik drijf mensen graag tot het uiterste zonder hierbij de grenzen te verliezen, maar ze wel op te zoeken en te respecteren.
Mijn lessen en peroonlijke E-Fit begleiding zijn dan ook gevuld met enthousiasme, dynamiek, flow, humor, zodat iedereen met een goed gevoel huiswaarts keert, een gevoel van mentale rust en innerlijke kracht.
Waar het om draait is dat iedereen FUN kan beleven aan sporten, dat iedereen kan ontspannen en rust en geluk kan vinden en uitziet naar de volgende les….
Ik wil jullie van harte WELKOM heten!

Schermafbeelding 2023-08-22 074737
Untitled design - 2023-08-22T102649.739

Ervaring

ALL ROUND AALO opleiding 2001 (step, aerobics, Fitness Personal Trainer)

Les Mills Zilver gecertificeerd 2002 – 2017 (Bodyjam, bodystep, bodybalance)

Peak Pilates en POP Pilates gecertificeerd 2001 – heden

Yoga TTC in Trimurti Yoga Palolem,  + verschillende workshops en studies bij Antony Carlisi Prem, School of Sivananda, Robert Boustany, Carlos Romero, Osho Institute Pune, ...

Nirvana Instructor sinds 2019

Master trainer & instructor bij Radical Fitness (Megadanz, X55, Ubound, Oxygeno, Factor F & Power)

E-Fit Personal Trainer sinds 2022