YogFitStudio

Harmonie van Yoga en Pilates

In een wereld waarin het tempo soms onvermijdelijk hoog ligt, is het van cruciaal belang om een ruimte te vinden waar je lichaam en geest in balans kunnen komen. Bij Yogfitstudio omarmen we deze filosofie en bieden we een unieke plek waar yoga en pilates samenkomen in een warme en huiselijke sfeer.

 

Bij Yogfitstudio streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom en ondersteund voelt. Onze toewijding aan een persoonlijke benadering betekent dat elke student individuele aandacht krijgt en wordt begeleid op zijn of haar eigen reis naar welzijn. Of je nu een specifieke blessure hebt waar je aan wilt werken, of gewoon op zoek bent naar wat extra motivatie.

 

Yogfitstudio staat synoniem voor een warme en persoonlijke sfeer. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van onze gemeenschap. Of je nu deelneemt aan een groepsles of een privésessie, je zult merken dat de atmosfeer vriendelijk, ondersteunend en uitnodigend is. Onze studio is een toevluchtsoord van de drukte van het dagelijks leven, waar je kunt ontspannen, opladen en jezelf kunt zijn.

 

Transformational Cupping: Een Holistische Benadering van Welzijn

Naast yoga en pilates zijn we bij Yogfitstudio gespecialiseerd in transformational cupping. Cupping is een eeuwenoude praktijk die is ontworpen om fysieke/emotionele blokkades en verklevingen los te maken , spanning te verminderen en het lichaam te helpen zichzelf te genezen. Of je nu last hebt van spierpijn, stress of gewoon op zoek bent naar een diepere ontspanning, cupping kan een waardevolle aanvulling zijn op je wellnessroutine. Ook voor cellullite geeft cupping ongeziene resultaten.

 

Bij Yogfitstudio streven we ernaar om een ruimte te creëren waar je lichaam, geest en ziel in harmonie kunnen komen. Of je nu komt voor een ontspannende yogales, een pittige pilatesworkout of een cuppingsessie, we heten je van harte welkom in onze warme en gastvrije studio. Kom langs en ontdek de transformatieve kracht van Yogfitstudio vandaag nog!

 

 

Schermafbeelding 2023-08-22 074737
Untitled design - 2023-08-22T102649.739

Leen Ide - Instructor
 

Peak Pilates en POP Pilates gecertificeerd 

Yoga TTC in Trimurti Yoga Palolem India,  + workshops en studies bij Antony Carlisi Prem, School of Sivananda, Robert Boustany, Carlos Romero...

Nirvana Flow Instructor

Transformational Cupping Expert